Biografia

Vaig néixer el 19 de juliol de 1979 i sóc el gran de tres germans. Amb els meus pares i les meves dues germanes hem viscut sempre a Sarrià de Ter. Fill d'una família sarrianenca dedicada al comerç, m'he criat darrera el taulell enmig de l'activitat al "Centre", casa del Carrer Major on he residit bona part de la meva vida. Durant molt de temps- i encara ara a vegades- ajudo en el negoci familiar. A casa, sempre es va respirar un ambient d'activitat cívica, potser per això vaig participar en els anys d'infància i joventut en diferents iniciatives culturals i esportives del poble.


Estic casat amb la Blanca Brugués i tenim una filla nascuda el 2010. I continuem visquent a Sarrià de Ter.

De petit vaig estudiar a l'Escola Montserrat (llavors feiem EGB) on encara em trobo amb mestres que em van conèixer d'alumne. Abans d'anar-me'n a Barcelona a estudiar, vaig fer la secundària al IES Carles Rahola quan era a l'edifici dels Salesians. Sóc llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració per la Universitat Autònoma de Barcelona i posteriorment em vaig especialitzar amb un màster en l'àmbit de la gestió territorial i urbana, essent tècnic urbanista i postgraduat en Dret Urbanístic. Després dels estudis vaig treballar a l'Ajuntament de Sabadell i la Diputació de Girona.

Des de 1999 sóc regidor de l'Ajuntament de Sarrià de Ter, on sóc el més veterà (enguany farà 12 anys que en formo part). He passat vuit anys a l'oposició i des de 2007 sóc Alcalde. Aquesta és la més gran satisfacció pública que he pogut tenir i m`ha permès treballar en dos àmbits que m'apassionen: el meu poble i la seva gent i la política municipal. Actualment, també formo part de l'Executiva Nacional de l'Associació Catalana de Municipis i Comarques, la Comissió Municipalista de Catalunya i la Comissió de Govern Local.