31/3/10

Més Obres


Fa uns deies que tenim obres en marxa. S’han encavalcat unes amb les altres. Han coincidit en el temps feines que feia temps que estaven programades i d’altres que hem iniciat aquest any. Algunes van acabant, altres comencen. Aquesta setmana hem enllestit l’asfaltat del Carrer Sant Gaietà, queden alguns detalls, però segur que els problemes dels dies plujosos s’hauran acabat. Tampoc es faran més basses al aparcament del Pla de Vinyers (entre el Carrer Margarida Cases i Agustí Riera), perquè també s’ha arreglat. I alhora sembla que també s’acaba definitivament l’arranjament de l’esboranc de l’Avinguda de França per part de Fomento. I mentre això passa es comencen altres obres: les de la piscina municipal i les del pou del Molí d’en Xuncla.

Les primeres impulsades per nosaltres, per l’Ajuntament. Un canvi de cara (de tot el paviment de la platja) i intern (modifiquem la pràctica totalitat dels circuits de recollida i tractament de l’aigua). La veritat es que ja li convenia, perquè l’edat i les circumstàncies no solen fallar i feia temps que no es feia una inversió d’aquestes característiques a la Piscina Municipal. Segur que en podrem gaudir –aquest estiu- encara amb més qualitat que els darrers anys.

I com que d’aigua va la cosa, l’altre obra que tenim iniciada és la del pou del Molí d’en Xuncla. Pou que haurà d’alimentar la nova font que substituirà la que es va secar aquest estiu passat. ADIF es va comprometre davant de l’Ajuntament a restablir-lo i ja han iniciat les perforacions. Ara, caldrà analitzar l’aigua i concretar de quina manera es farà la nova font.

Bé, l’important es l’activitat. Que anem fent aquetes obres (més grans o més petites) que teníem pendents.