26/10/10

Bones notícies: dues noves subvencions.

Bones notícies. Ens els darrers dies hem rebut dues noves notificacions importants per Sarrià de Ter. Les dues provenen del Departament de Governació i ens permetran, per una banda remodelar el Local Social del Pla de l’Horta i de l’altra, canviar l’escombradora que ens serveix per garantir la neteja viària.

Anem a pams. Pel que fa al local cívic, hem rebut la confirmació dels 58.000 euros (la subvenció major de les comarques de Girona) que ens ajudaran a remodelar aquest espai i adequar-lo a les necessitats del veïnat, especialment de la gent gran. Aviat podrem “reestrenar” aquest equipament que fins ara tenia mancances importants.

I pel que fa l’escombradora cal dir que la que tenim ara ja té més de 10 anys i presenta problemes mecànics sovint. Problemes que evidentment tenen un cost econòmic i les lògiques dificultats per poder prestar aquest servei quan això succeeix. És a dir, era absolutament necessari plantejar-nos, ja, un canvi. Amb tot, la Generalitat de Catalunya ens hi ajudarà de manera definitiva, amb un 70% del cost total. Està clar, una inversió de les que no són més vistoses però si imprescindibles per seguir garantint un bon servei de neteja dels nostres carrers.

En definitiva dues grans notícies i en els moments que estem, encara més.